Rekrytering

Visst är du sugen på att vara med att skapa LARV2019!? Vi söker just nu ett gäng koordinatorer som ska tillsammans med våra ansvariga jobba sida vid sida för att ska det bästa LARV någonsin! Här nedanför finns de posterna som vi söker, tveka inte att söka redan idag!

  logistikkoordinator

  Är du en person som älskar logistik och ordning och reda? Då är logistikkordinator rollen för dig. Tillsammans med den ansvarige så strukturerar ni upp och sköter allt som har med företagets leveranser och liknande.

  Mässbyggnadskoordinator

  Har du velat bidra till att bygga upp en mässa men aldrig tagit chansen? Då är mässbyggnadskoordinator något för dig. Med mässbyggnadsansvarige hjälper du till att planera och bygga upp mässan och sedan ställa iordning denna.

  Eventkoordinator

  Vill du lära dig hur du anordnar event för andra? Som eventkoordinator planerar du tillsammans med ansvarige event kring LARV och mässveckan. Det kan vara allt från en awesome LARV-pub till att fixa de bästa lunchföreläsningarna! Tveka inte att söka idag!


  Servicekoordinator

  En servicekoordinator hjälper den ansvarige med att sköta och planera allt som rör service vid LARV, allt från taxitjänst till att bemanna receptioner. Älskar du service och är en talang för att skapa scheman i EXCEL så är detta positionen för dig!

  Bankettkoordinator

  Har du alltid velat anordna en stor finsittning för ungefär 400 personer men aldrig hittat ett tillfälle? Då är bankettkoordinator den perfekta rollen för dig! Tillsammans med vår bankettansvariga hjälper du till att planera lunchen och mingelkvällen samt banketten.

  rekryteringskoordinator

  Som rekryteringskoordinator hjälper du vår rekryteringsansvariga att rekrytera LARV Crew (funktionärer). Vill du lära dig mer om hur du rekryterar rätt person till rätt ställe, är detta en post för dig!

  IT-Koordinator

  Som IT-koordinator hjälper du till med uppbyggnaden av hemsidan (larv.org) samt annat IT-relaterat tillsammans med vår IT-ansvarige.

  Grafisk koordinator

  Som grafisk koordinator har du ett nära samarbete med vår grafiskt ansvariga. Koordinatorns stora del är att vara ansvarig över foton och bilder som tas. Det är även ett stort plus om du är intresserad av den grafiska delen .

  Samarbeteskoordinator

  Som samarbetskoordinator kommer du tillsammans med ansvarige att söka sponsorer till LARV 2019. Allt från fika till boende fixas genom sponsring, om du vill lära/utveckla dig att pitcha till företag och varför det ska vara med på LARV 2019 är detta posten för dig. Ni kommer även under mässdagen tillsammans med ansvarige att för loungerna så allt flyter på där.

  Företagskoordinator

  Som företagskoordinator kommer du att tillsammans med företagsansvarig att kontakta företag till LARV. Grundstenen i jobbet är att ha den initiala kontakten och pitcha till företag varför just dem ska komma till LARV 2019. Vill du utveckla och lära dig hur B2B funkar men även sälj!? Då är denna post ett givet val för dig.

Teknologkåren

Luleå tekniska universitet

971 87 Luleå