Rekrytering

Visst är du sugen på att vara med att skapa LARV2019!? Vi söker just nu ett gäng funktionär som ska tillsammans med projektgruppen och koordinatornerna skapa det bästa LARV någonsin! Här nedanför finns de posterna som vi söker, tveka inte att söka redan idag!THE INCREDIBLES

Att arbeta med gruppen ”The Incredibles” innebär att man inte kommer bli tilldelad en fast position utan jobbet kommer bli likt en räddningspatrull som hjälper där det behövs. Ni kommer att tjänstgöra från Måndag till Onsdag på varierande tider, har du B-körkort är det meriterande men inte ett krav. (Observera vid många sökande kan det bli så att du får ditt andrahand eller tredjehandsval)

Eventfunktionär

Rollen som eventfunktionär innebär att ett nära samarbete med LARV:s eventansvariga. Du kommer se till att all logistik kring eventen fungerar, t.ex checka av deltagarlistan, dela ut mat och fixa andra saker som kan komma att dyka upp. Detta är en post där nya arbeten runt eventen kan dyka upp ju närmare LARV kommer. För att lyckas på denna post är viktigt att gilla service och att du sprudlar av energi.

Mässbyggnadsfuktionär

Inom detta området kommer du få se en mässa växa fram, innan företagen kan montera sina montrar måste lokalerna ställas i ordning och det är här du kommer att hjälpa till. Tillsammans gör ni ett stort jobb, gillar du problemlösning och bygga så är detta en position för dig. (Gillar du fika är det ett stort plus)

Logistikvärd

Att arbeta som logistikvärd innebär att du kommer transportera gods till och från avlämningspunkterna i F40 dagarna innan och efter mässan. Under dagarna kommer du tillsammans med andra från logistikgruppen att dela ut och samla in eventmöbler från de olika mässområden som kommer att finnas.

Mässbyggnad med inriktning EL

Vi söker även några stycken som kommer att hjälpa el-ansvarig att överse så alla montrar har el och att inga kortslutningar sker. Har du kunskap inom området är det en extra merit. Det är ett uppdrag med “spänning”.

Bankettvärd

Som bankettvärd kommer du att hjälpa till att iordningställa och visa våra gäster till rätt ställen. Det är viktigt jobb eftersom du representerar LARV till våra utställare och funktionärer. Uppdrag som ingår som bankettvärd är under mingelkvällen, lunchen samt banketten.

Receptionist

Att jobba som receptionist på LARV innebär att du kommer att hjälpa alla företagen vid incheckning och eventuella frågor som kan dyka upp. Under själva mässdagen kommer du även hjälpa och svara på frågor från besökare. Ett gott humör och serviceanda är en bra grund för att lyckas inom denna post.

Chaufför

Som chaufför kommer du att ansvara för att skjutsa företagsrepresentanter till och från aktiviteter som rör mässdagen både före och efter. God serviceförmåga, bra lokalkännedom, trygg bakom ratten samt positiv attityd är bra egenskaper för denna post. För att bli antagen är B-körkort ett krav!

Loungevärd

Loungevärdarna ska alltid se till att allt är påfyllt när det kommer till dryck och mat, hälsa gäster välkomna samt se till att allt rullar på under dagen (kommer finnas mer saker att göra allt eftersom) Som loungevärd krävs god serviceförmåga, kunna fatta egna beslut och ett glatt humör.

Nattvakt

Under natten den 22-23 Januari kommer vi behöva några som vaktar montrarna så inga obehöriga kommer och saboterar eller tar prylar. Detta är en viktig position som kräver att man är vaken och pigg, ett ypperligt tillfälle att plugga eller spela monopol med dina medarbetare

Företagsvärd

Som företagsvärd är du kontaktperson för ett specifikt företag och dess representanter fram tills mässan. Kontakt med företaget inför mässan kommer att ske minst två gånger för att kontrollera och säkerhetsställa att anmälan som är gjord stämmer och att företaget har allt från LARV:s sida inför mässan. Under mässdagen den 23 Januari 2019 ( eller dagen innan om de anländer tidigare) att checka in, hitta sin monterplats, eventuellt ställa upp den samt visa dem var de hittar allt på mässan. Att ha en god serviceförmåga samt vara social och öppen är viktiga egenskaper för att trivas och lyckas som företagsvärd.