Funktionärer

Vill du vara med och skapa det bästa LARV någonsin, då borde du söka till funktionärsposterna. Som funktionär under LARV får du inte bara nya erfarenheter utan du får även chansen att knyta nya kontakter, så väl med studenter som med företag. Du får även uppleva den storslagna banketten efter mässan samt mingelkvällen dagen innan.

Funktionärsanmälan


För att läsa mer om de olika funktionärsposterna, klicka här.

Våra funktionärsposter


Företagsvärd

Denna roll innebär att du kommer vara kontaktperson för ett företag. Det är då din uppgift att se till att företaget du tilldelats trivs och att de får ut så mycket som möjligt av sitt besök. Detta är en unik chans att få en närmare kontakt med ett företag du är intresserad av.
Har du några frågor kring att vara företagsvärd, kontakta rekrytering@larv.org

Eventvärd

Som eventvärd på LARV är du med vid de olika eventen och gör dem så bra som möjligt! Det innebär bland annat att se till att catering och teknik fungerar. Du kommer att behövas under Prepweek i December och mässveckan i januari.
Har du några frågor kring att vara eventvärd, kontakta event@larv.org

Godsarbetare

Som godsarbetare hjälper du till på godsmottagningen med att ta emot gods som företagen på LARV använder till sina montrar. Du hjälper även till med att transportera godset till F-huset samt med utlämning under mässan.
Har du frågor kring att vara godsarbetare, kontakta logistik@larv.org

Nattvakt

Du ansvara för säkerheten under natten före mässan. Många av de företag som besöker LARV föredrar att bygga upp sina montrar redan kvälen innan mässan. För att möjliggöra detta behövs nattvakter i mässlokalerna.
Har du några frågor kring att vara nattvakt, kontakta massbyggnad@larv.org

Receptionsvärd

Du kommer bemanna företags och studentreceptionerna under själva mässdagen. Denna roll passar dig som är social och utåtriktad då du kommer representera LARV i mötet med så väl studenter som företag. Rollen passar även dig som är organiserad och stresstålig.
Har du några frågor kring att vara receptionsvärd, kontakta service@larv.org

Loungevärd

Under mässdagen kommer alla engagerade i LARV och alla företagsrepresentanter att ha tillgång till en företagslounge där det kommer serveras kaffe, mackor och annat ätbart. Ditt jobb är att tillsammans med ett team se till att allting fungerar i loungerna. En annan viktig uppgift är bemanningen av garderober där du får möta och välkomna företagsrepresentanter.
Har du några frågor kring att vara loungevärd, kontakta samarbete@larv.org

Chaufför

Denna roll innebär att du kommer hjälpa till med att köra företagsrepresentanter, så väl dagen innan mässan som under själva mässdagen. Du får på grund av detta en nära kontakt med företagsrepresentanter. För denna roll krävs att man har haft B-körkort i minst 2 år.
Har du några frågor kring att vara chaufför, kontakta service@larv.org

Mässbyggnadsfunktionär

Denna roll innebär att du får vara med att bygga upp samt riva ner hela mässbyggnads området, med undantag för företagets montrar. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att dra el, lägga matta och ställa i ordning mässområdet.
Har du några frågor kring att vara mässbyggnadsfunktionär, kontakta massbyggnad@larv.org

Teknologkåren

Luleå tekniska universitet

971 87 Luleå