Individual Meetings

Individual Meetings är din chans att ha ett djupt samtal med representanter från utvalda företag och få din fot genom dörren hos din framtida arbetsgivare. Denna tjänst är för studenter som är intresserade av att veta mer om specifika arbetsgivare och vilka möjligheter de kan erbjuda dem. Mötena är strukturerade ungefär som en avslappnad anställningsintervju. Du och representanten är fria att prata om allt ni tycker är relevant.

I din ansökan ger du oss dina kontaktuppgifter, vilken typ av jobb du söker, vare sig det är exjobb eller praktik och vilket program och år du läser. Vi rekommenderar att du också förser oss med ett CV för att vi på bästa sätt ska kunna se till att dina och företagets intressen är i linje med varandra.

Efter att du har anmält dig till tjänsten kommer vi att matcha dig med företag varefter du får välja vilka du vill ha möten med. Mötena är cirka 30 minuter långa och du kan boka så många möten som du hinner med men endast ett per företag.

Intresserad av att boka ett Individual Meeting? Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan! Vi kontaktar dig med mer information. Har du frågor kontakta individualmeetings@larv.org.

Anmälan Individual Meetings

Genom Individual Meetings får du den unika möjligheten att få direkt kontakt med företag genom ett privat samtal som kan liknas med en avslappnad jobbintervju. Målet med samtalet är att hjälpa dig få din första kontakt med företaget vilket förhoppningsvis leder till ett jobb i framtiden.

Vi kommer utifrån ditt CV och utbildning matcha ihop dig med företag som matchar din profil. Sedan kommer vi ge dig möjligheten att boka in ett möte med de företagen som är intresserade av att träffa dig.

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på individualmeetings@larv.org