Individual Meetings

Individual Meetings är din chans att ha ett djupt samtal med representanter från utvalda företag och få din fot genom dörren hos din framtida arbetsgivare. Denna tjänst är för studenter som är intresserade av att veta mer om specifika arbetsgivare och vilka möjligheter de kan erbjuda dem. Mötena är strukturerade ungefär som en avslappnad anställningsintervju. Du och representanten är fria att prata om allt ni tycker är relevant.

När du anmäler dig till ett möte har du möjlighet att välja vilka utav de tillgängliga företagen du är intresserade av att träffa. Du väljer även vilken typ av jobb du söker, vare sig det är exjobb eller praktik. Du måste förse oss med ett CV samt ett personligt brev för att vi på bästa sätt ska kunna se till att dina och företagets intressen är i linje med varandra. Mötena är cirka 30 minuter långa och du kan boka så många möten som du hinner med. Du kan dock bara boka ett möte per företag.

Intresserad av att boka ett Individual Meeting? Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan! Vi kontaktar dig med mer information.

Anmälan Individual Meetings

Genom Individual Meetings får du den unika möjligheten att få direkt kontakt med företag genom ett privat samtal som kan liknas med en avslappnad jobbintervju. Målet med samtalet är att hjälpa dig få din första kontakt med företaget vilket förhoppningsvis leder till ett jobb i framtiden.

Vi kommer utifrån ditt CV och utbildning matcha ihop dig med företag som matchar din profil. Sedan kommer vi ge dig möjligheten att boka in ett möte med de företagen som är intresserade av att träffa dig.

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på individualmeetings@larv.org