Postbeskrivningar för projektgruppen

Här nedan finns kortfattade postbeskrivningar för samtliga poster inom LARVs projektgrupp. I projektgruppen sitter personerna som har huvudansvar över olika delområden och det är de som driver projektets planering och leder utförandet. Om du har frågor om posterna eller LARV i allmänhet tveka inte att kontakta projektledare på: pl@larv.org

Ansök nu

  Vice Projektledare

  Är du ansvarsfull och lösningsorienterad? Kommunikativ? En bra ledare?

  I rollen som vice projektledare leder du projektgruppen tillsammans med projektledaren och har hand om den interna kommunikationen. Detta innebär planering och koordinering av det löpande arbetet i projektet. Arbetsuppgifterna är väldigt flexibla och situationsanpassade, vilket kräver en stor organisatorisk förmåga.

  Företagsansvarig

  Är du en person som är organiserad och har god planeringsförmåga? Gillar du att knyta nya kontakter och drar dig inte för nya utmaningar?

  Företagsansvarig har huvudansvaret för att rekrytera företag till LARV 2020 och kontinuerligt övervaka deras anmälan. Arbetet innefattar att kontakta företag, bjuda in dem till mässan samt hjälpa företagen vid anmälningsproblem.

  Serviceansvarig

  Trivs du med att vara ansiktet utåt? Är du den som tycker om att ha koll på allt och har en god planeringsförmåga? Är du stresstålig?

  Posten som serviceansvarig innebär att du fungerar som spindeln i nätet. Ansvarsområdena är receptionerna under mässdagen, personliga samtalen och transportverksamheten. Du ser till att företagen får ett gott bemötande när de anländer till LARV och du bör känna dig bekväm med att ha kontakt med företag både via mejl och telefon.

  Rekryteringsansvarig

  Har du lätt att hantera mycket information samtidigt? Har du goda ledaregenskaper och är du kommunikativ?

  Rekryteringsansvarig har huvudansvaret för alla företagsvärdar och samordningen inför rekryteringen av alla koordinatorer och funktionärer, som arbetar under LARV. Arbetet innebär planering av marknadsföringen inför rekryteringen av funktionärer och koordinatorer tillsammans med marknadsföringsansvarig och grafiker samt matchning av företagsvärdar och företag.

  IT-ansvarig

  Har du ett öga för användarvänlighet och smarta IT-lösningar?

  IT-ansvarig har huvudansvaret för att hemsidan ser ut och fungerar samt uppförande och underhåll av internsystem. Denna post kräver viss kunskap av HTML, css och allmän webbutveckling.

  Logistikansvarig

  Är du en person som är organiserad, har ett strukturerat arbetssätt och en god planeringsförmåga? Tycker du om att arbeta självständigt?

  Logistikansvarig har huvudansvaret för alla godssändningar i samband med mässan. Arbetet innebär att hitta en speditör att samarbeta med, beställa eventinventarier och planera en organisation kring lagerhållning och godshantering under mässveckan. Du kommer att få användning av din fyndighet och bör ha ett sinne för att snabbt komma fram till smarta innovativa lösningar.

  Mässbyggnadsansvarig

  Är du initiativtagande? Lösningsorienterad?

  Mässbyggnadsansvarig har huvudansvaret för att planera mässområdet, vilket innebär allt från monterplacering till mattläggning. Det är till stor del mässbyggnadsansvariges arbete som studenterna ser när de besöker mässområdet under mässdagen. Du ansvarar även för säkerheten, byggandet och rivningen av mässdagen.

  Grafiskt ansvarig

  Har du ett sinne för färg och form? Har du ett öga för detaljer?

  I rollen som grafiskt ansvarig kommer du utifrån den grafiska profilen arbeta för att skapa alla trycksaker som behöver en grafisk design. Allt du skapar kommer bli LARVs ansikte utåt mot både företag och studenter och således kommer du tillsammans med marknadsföringsansvarig ansvara för LARVs varumärke. För denna post är det meriterande om du har viss förkunskap i Photoshop, InDesign och Illustrator men det är inte ett krav.

  Marknadsföringsansvarig

  Är du kommunikativ och kreativ? Har du roliga och innovativa idéer om hur LARV och Teknologkåren kan synas för studenterna?

  Tillsammans med grafiskt ansvarig ansvarar du för att marknadsföra LARV mot studenterna på LTU. I arbetsuppgifterna ingår det att kontinuerligt uppdatera de sociala medierna och marknadsföra det arbete som projektgruppen gör. Din kreativitet och vilja att göra LARV känt på campus kommer att vara avgörande. Det är endast din fantasi som sätter gränserna. Du bör som person vara utåtriktad och tycka om att kommunicera på olika sätt.

  Samarbetsansvarig

  Är du utåtriktad och initiativtagande? Övertygande? Målinriktad?

  Samarbetsansvarig innebär ansvaret att identifiera behov och utforska alla möjligheter till sponsring under LARV, i allt från företagsloungen till de kringliggande eventen eller varför inte till rekryteringskampanjerna. I arbetsuppgifterna ingår det även att kontrollera att slutna avtal efterföljs och att sponsorer synliggörs enligt avtalat. Denna post kräver att du är bekväm med att kommunicera både skriftligt och muntligt. Ta chansen att skapa ett mervärde till mässan, utveckla LARV och göra detta arrangemang till något utöver det vanliga.

  Loungeansvarig

  Är du serviceminded? Vet du vad som krävs för att man ska vara bekväm?

  Loungeansvarig har huvudansvar för loungerna och lunchen under mässan. Du kommer att fixa lounger till både utställande företag och till besökare så det är bara din fantasi som sitter till stopp för vad alla kommer komma ihåg från loungen. Sedan är det också loungeansvarigs ansvar att se till att alla företag och funktionärer får lunch under mässdagen.

  Bankettansvarig

  Har du receptet till vad som skapar den där oförglömliga kvällen som alla pratar om i efterhand? Är du en person som är nytänkande och klarar av att hålla flera bollar i luften samtidigt?

  Som bankettansvarig anordnar du Teknologkårens största årliga sittning, LARV-banketten. Banketten är en fin middag för mässans utställare och funktionärer. Dessutom ansvarar du över mingelkvällen dagen före själva mässdagen. I arbetet ingår det bland annat att planera underhållning, dekor, mat och dryck.

  Eventansvarig

  Är du kreativ och nytänkande? Har du idéer för hur Luleå ARbetsmarknadsVecka kan utvecklas?

  Eventansvarig har huvudansvaret för alla kringliggande event under LARV. Du har möjligheten att göra något extra i form av CV-granskningar, företagspresentationer, gästföreläsare, paneldebatter och liknande event. Det är endast din fantasi som sätter gränserna, så använd din kreativitet och ta chansen att göra årets mässvecka till något alldeles extra.

Teknologkåren

Luleå tekniska universitet

971 87 Luleå