Koordinator

Koordinator

 

Som koordinator blir du din områdesansvariges hjälpande hand. Du har till uppgift att hjälpa honom/henne med saker där de behöver stöd. Det kan vara allt från små uppgifter som att svara på e-post eller boka salar till att vara ansvariga för postspecifika projekt eller fungera som rådgivare för nya idéer. En koordinators uppgifter är därför mycket beroende av vilken post de ska bistå och vad som planeras för den posten det specifika året. En företagskoordinator kan till exempel vara ansvarig för att kontakta ett visst antal utställare före mässan medan bankettkoordinatorer kan vara ansvariga för att boka mat och dryck. Koordinatorer arbetar också nära med projektgruppen och kommer därför också att vara involverade i planering och genomförande av projektet på en högre nivå. Detta innebär till exempel att kunna delta i workshops, föreläsningar, teambuildingövningar och andra tillfällen som kan planeras för projektgruppen och dess koordinatorer.

En position som koordinator innebär att du måste ta mer ansvar för ditt arbete och lägga mer tid på projektet än om du var värd. Som med värdar skiljer sig arbetsbelastningen mycket mellan olika typer av koordinatorer. Du kan förväntas spendera mellan 3-5 timmar per vecka på ditt engagemang som koordinator. En koordinatorposition är därför lämplig för dig som till exempel vill utveckla din förmåga att samarbeta med andra och ta ett större ansvar, arbeta med större projekt eller vill få en djupare inblick i exakt hur LARV planeras.

Låter det intressant?

Sök till koordinator idag genom att klicka på knappen nedan! 

Ansök om att bli koordinator här!

Vad gör man som de olika koordinatorposterna?

Företagskoordinator

Företagskoordinatorer hjälper de företagsansvariga att få in företag till LARV och med dess mässanmälan. Som företagskoordinator får du möjlighet att prata med många företag och perfekt för dig som vill bli bättre på kommunikation i tal och skrift, eller för dig som vill prata med företag.

Bankettkoordinator

Som bankettkoordinator får man delta i planeringen och genomförandet av LARV-banketten som äger rum efter mässan. Om du tycker om mat, att planera sittningar och andra festliga tillställningar tillsammans med att planera långsiktigt är denna koordinatorpost perfekt för dig!

Eventkoordinator

En eventkoordinator har i uppgift att hjälpa företagen att sätta upp diverse event som företaget vill hålla i. Detta kan vara från lunchföreläsningar och kvällsevent till casekvällar och frukostar. Tycker du om att sätta upp och planera event ska du bli eventkoordinator!

IT-koordinator

IT-koordinatorn hjälper företagsansvariga och koordinatorer med att ta hand om JEXPO, anmälningssystemet som LARV använder. Om du tycker om problemlösning, är kunnig inom HTML och vill vässa dina IT-kunskaper borde du söka IT-koordinator!

Mässbyggnadskoordinator

Mässbyggnadskoordinatorer hjälper till i planeringsarbetet av den fysiska mässan och leder mässbygget och städet kring mässan. Som koordinator får man vara med att planera elkartorna, mässans layout och att placera ut företagen. Om du vill hålla på med storskalig och långsiktig planering, samt utveckla dina ledarskapsförmågor är mässbyggnadskoordinator något för dig!

Logistikkoordinator

Logistikkoordinatorer hjälper till att planera, förvalta och effektivisera godsmottagningen och transport av gods innan och efter mässan. Detta är en perfekt roll för dig som kan, eller vill lära sig att, hålla många bollar i luften samtidigt och tycker om att planera storskaliga projekt.

Samarbetskoordinator

Samarbetskoordinatorer hjälper till med att få in sponsring och samarbeten inför LARV. Detta innefattar alla projektets aspekter där spons kan läggas, inklusive LARV-competition och goodiebags. Detta är en post som är perfekt för dig om du vill slipa dina förhandlingskunskaper och komma närmare företag. 

Loungekoordinator

Som loungekoordinator hjälper man till att sätta upp och förvalta loungerna som är igång under LARV-mässan: Företagsloungen, engagerad-loungen och studentloungen. Detta innebär att planera upp vilka möbler som behövs, vad det ska finnas för ätbart, drickbart och annat som är härligt att ha med. Utöver detta deltar man dessutom i samma grupp som samarbetskoordinatorerna och deltar i samarbetet för sponsring till loungerna. Detta är en post för dig som tycker om service och vill förbättra sina förhandlingsfärdigheter.

Grafikkoordinator

Som grafikkoordinator får man vara med i utvecklingen och produktionen av LARV:s grafiska material och grafiska profil. Om du tycker om eller vill slipa dina kunskaper inom grafisk design och utvidga din portfölj är detta en post perfekt för dig!

Marknadsföringskoordinator

Marknadsföringskoordinatorn hjälper till med marknadsföringen av LARV:s organisation och varumärke. Dessutom får man möjligheten att prova nya marknadsföringsidéer och kampanjer och verkligen dra nytta av sin kreativa sida. Detta är perfekt för dig som gillar att hålla på med PR och är kreativ.

Rekryteringskoordinator

En rekryteringskoordinator hjälper till med rekryteringen i LARV. Detta innefattar främst att rekrytera andra koordinatorer och värdar för att hjälpa till med projektet. Om du tycker om att prata med folk är denna roll perfekt för dig.

Samverkanskoordinator

Samverkanskoordinatorn arbetar för att studenter i Kiruna och Skellefteå ska få möjlighet att ta sig till LARV-mässan i januari. Om du har kompisar där och vill slipa dina förhandlingskunskaper ska du söka denna post.

Servicekoordinator

Servicekoordinatorerna har hand om 3 områden: Individual Meetings (IM), transport och receptionerna. IM planerar och sätter upp de personliga samtalen som studenter och företag har tillsammans, transport tar hand om chafförerna och hur företagen skjutsas, reception tar hand om receptionen som finns under mässan och dess innehåll. Om du tycker om att ha många bollar i luften samtidigt och har bra service mind ska du söka servicekoordinator!