Projektgruppen (PG)

Projektgruppen (PG)

 

Som en del av projektgruppen får du fullt ansvar för ett område av projektet och har till uppgift att planera och genomföra det området. Du blir en del av en tätt sammanflätad grupp som du måste kunna arbeta och kommunicera med för att projektet ska gå framåt. Det finns 13 olika befattningar tillgängliga. En av dem är chef för extern kommunikation, som har till uppgift att HR för arbetsgivarrelationer till LARV och deras kommunikation. Ett annat exempel är positionen som chef för mässan. Denna person är ansvarig för att planera och skapa mässan. Mer information om specifika poster och deras uppgifter finns nedan.

Du får också i uppdrag att leda ett antal koordinatorer och i de flesta fall värdar. Detta är ett utmärkt tillfälle att testa och utveckla dina ledarskapsförmågor. Som en del av PG får du den mest personliga utvecklingen som LARV har att erbjuda och verkligen kan växa som person. Medlemmarna i PG ges också möjlighet att resa utanför Luleå för att träffas och utbyta erfarenheter med representanter från andra mässor.

Arbetsbelastningen och tidsinvesteringarna varierar mycket mellan de olika positionerna i PG och är svåra att uppskatta. Det förväntas generellt att du lägger in minst lika mycket tid som en samordnare. Du kan skicka ett e-postmeddelande till rekrytering@larv.org eller projektledare@larv.org om eventuella frågor du har.

Tycker du att en roll inom projektgruppen låter intressant? Kom på en intervju! Du binder inte upp dig på något samt så får du chansen att ställa frågor om projektet och dess poster. Vi tycker även det vore superkul att få lära känna dig! Lämna din nominering samt en kort text om varför du vill vara en del av nästa års projektgrupp nedan!

Projektgruppen 2023/2024

Klicka här för att se alla som är engagerade i LARV:s projektgrupp 2023/2024.
Har du frågor angående LARV? Kontakta oss!

Kontakta oss
Sök projektgruppen 2024/2025

Klicka här för att söka till projektgruppen för 2024/2025!

Sök projektgruppen

Projektgruppsposter

Vice Projektledare

Vice projektledare arbetar nära projektledaren med att leda och koordinera det löpande arbetet i projektet. Vice projektledare förväntas ha lika bra insyn i projektets helhet som projektledaren och får därmed ett stort ansvar. Arbetsuppgifter är väldigt flexibla och situationsanpassade vilket kräver initiativförmåga och lyhördhet. Arbetsuppgifter är allt från att planera större workshops till att följa upp det dagliga arbetet med insyn i allas processer.

Företagsansvarig

Företagsansvariga har huvudansvaret för att rekrytera utställare till LARV och kontinuerligt övervaka deras anmälan. Man jobbar också med att förvalta tidigare relationer och stärka LARV som varumärke utåt sett. Arbetet innefattar att kontakta utställare, bjuda in dem till mässan samt hjälpa utställarna vid anmälningsproblem i systemet Jexpo. Man ansvarar också för att leda sina koordinatorer och samordna den största gruppen värdar inom LARV i deras arbete.

Samarbets- och loungeansvarig

Samarbets- och loungeansvarig har ansvaret att identifiera behov och utforska alla möjligheter till sponsring under LARV, i allt från företagsloungen till de kringliggande eventen. Målet är att hitta lösningar som skapa mervärde för alla inblandade parter.
Du kommer även att fixa lounger till både utställande företag och till besökare så det är bara din fantasi som sitter till stopp för vad alla kommer komma ihåg från loungen.
Denna post kräver att du är bekväm med att kommunicera både skriftligt och muntligt. Ta chansen att skapa ett mervärde till mässan, utveckla LARV och göra detta arrangemang till något utöver det vanliga.

Eventansvarig

Eventansvarig har huvudansvaret för alla event under PREP-WEEK och LARV bortsett från Banketten, mingelkvällen och mässan. Du har möjligheten att göra något extra i form av CV-granskningar, företagspresentationer, gästföreläsare, paneldebatter, fotograferingar samt andra PR- och mingelevent. Allt planeras i studenternas intresse för att skapa mervärde kopplat till näringslivet under deras studietid. Arbetsuppgifterna innebär till stor del planerandet av dessa event, komma på exakt vad man vill åstadkomma samt ledning av eventgruppen. Det är endast din fantasi som sätter gränserna så använd din kreativitet och ta chansen att göra årets LARV mer givande än någonsin.

Grafiskt ansvarig

I rollen som grafiskt ansvarig kommer du utifrån den grafiska profilen arbeta för att skapa alla trycksaker och anant grafiskt material som behöver en grafisk design. Allt du skapar kommer bli LARVs bild utåt mot både företag och studenter och således kommer du tillsammans med marknadsföringsansvarig ansvara för LARVs varumärke. Arbetsuppgifter innebär att ta till vara på projektets behov genom det visuella, att utforma tryck- och digitalt material. Grafiskt ansvarig i LARV ansvarar även för fotografering, hur det organiseras men också inköp av profilkläder och profilprodukter.

Mässbyggnadsansvarig

Mässbyggnadsansvarig har huvudansvaret för mässområdet, vilket innebär allt från monterplacering till mattläggning. Du ansvarar även för säkerheten, byggandet och rivningen av mässan. Det är till stor del mässbyggnadsansvariges arbete som studenterna ser när de besöker mässområdet under mässdagen och det är viktigt att mässområdet är attraktivt för både besökare och utställare. Till din hjälp har du ett antal koordinatorer och värdar som du leder och samordnar under dagarna kring mässan.

Logistikansvarig

Logistikansvarig har huvudansvaret för alla godssändningar i samband med mässan. Arbetet innebär att hitta en speditör att samarbeta med, beställa eventinventarier, planera en organisering kring lagerhållning och godshantering under mässveckan samt leda och samordna koordinatorer i deras arbete. Du kommer att få användning av din fyndighet och bör ha ett sinne för att snabbt komma fram till smarta innovativa lösningar samt ha en god organisationsförmåga.

Bankettansvarig

Bankettansvarig anordnar LARV-banketten, en av årets finaste sittningar på Luleå tekniska universitet samt Teknologkårens största årliga sittning. Banketten är en finmiddag för mässans utställare och engagerade. Dessutom ansvarar bankettansvarig över mingelkvällen dagen före själva mässdagen och för lunchen under mässdagen. I arbetet ingår det bland annat att planera underhållning, dekor, mat och dryck samt att leda koordinatorer och värdar i deras arbete under två intensiva dagar då du samordnar ovannämnda evenemang.

Rekryteringsansvarig

Rekryteringsansvarig har huvudansvaret för samordningen inför rekryteringen av alla koordinatorer och värdar som arbetar under LARV. Arbetet innebär planering av marknadsföringen inför rekryteringen av funktionärer och koordinatorer tillsammans med marknadsföringsansvarig och grafiker samt matchning av företagsvärdar och utställare. Följt av detta ansvarar man även för stormöten med över 180 engagerade studenter och att hålla arbetsintervjuer. Är du en person som har en förmåga att engagera folk och är bra med människor är denna post för dig.

Serviceansvarig

Posten som serviceansvarig innebär att du fungerar som spindeln i nätet. Ansvarsområdena är receptionerna under mässdagen, Individual Meetings (personliga samtal) och transportverksamheten. Du ser till att utställarna får ett gott bemötande när de anländer till LARV och du bör känna dig bekväm med att ha kontakt med utställare både via mejl och telefon. Till din hjälp så har du värdar och koordinatorer vilka du ska leda och samordna i deras arbete.

Marknadsföringsansvarig

Som marknadsföringsansvarig ansvarar du för att marknadsföra LARV och kommunicera med studenterna på LTU. I arbetsuppgifterna ingår det att kontinuerligt uppdatera de sociala medierna och marknadsföra det arbete som projektgruppen gör samt de evenemang som planeras. Din kreativitet och vilja att göra LARV känt på campus kommer att vara avgörande. Det är endast din fantasi som sätter gränserna. Du bör som person vara utåtriktad och tycka om att kommunicera på olika sätt.