Projektgruppen (PG)

Projektgruppen (PG)

 

Som en del av projektgruppen får du fullt ansvar för ett område av projektet och har till uppgift att planera och genomföra det området. Du blir en del av en tätt sammanflätad grupp som du måste kunna arbeta och kommunicera med för att projektet ska gå framåt. Det finns 13 olika befattningar tillgängliga. En av dem är chef för extern kommunikation, som har till uppgift att HR för arbetsgivarrelationer till LARV och deras kommunikation. Ett annat exempel är positionen som chef för mässan. Denna person är ansvarig för att planera och skapa mässan. Mer information om specifika poster och deras uppgifter finns nedan.

Du får också i uppdrag att leda ett antal koordinatorer och i de flesta fall värdar. Detta är ett utmärkt tillfälle att testa och utveckla dina ledarskapsförmågor. Som en del av PG får du den mest personliga utvecklingen som LARV har att erbjuda och verkligen kan växa som person. Medlemmarna i PG ges också möjlighet att resa utanför Luleå för att träffas och utbyta erfarenheter med representanter från andra mässor.

Arbetsbelastningen och tidsinvesteringarna varierar mycket mellan de olika positionerna i PG och är svåra att uppskatta. Det förväntas generellt att du lägger in minst lika mycket tid som en samordnare. Du kan skicka ett e-postmeddelande till rekrytering@larv.org eller projektledare@larv.org om eventuella frågor du har.

Tycker du att en roll inom projektgruppen låter intressant? Kom på en intervju! Du binder inte upp dig på något samt så får du chansen att ställa frågor om projektet och dess poster. Vi tycker även det vore superkul att få lära känna dig! Lämna din nominering samt en kort text om varför du vill vara en del av nästa års projektgrupp nedan!

Projektgruppen 2022/2023

Klicka här för att se alla som är engagerade i LARV:s projektgrupp 2022/2023.
Har du frågor angående LARV? Kontakta oss!

Kontakta oss