Individual Meetings

Individual Meetings är en tjänst som erbjuds för alla organisationer som har valt baspaketet under LARV. Detta är en tjänst där ni under en dag får chansen att i en lugn och avskild miljö kunna samtala med studenter personligen. Ett Individual Meeting är generellt mycket snarlikt en vanlig arbetsintervju, men ni själva sätter strukturen och samtalsämnet för varje möte. Detta är ett fantastiskt tillfälle att träffa studenter från Luleå tekniska universitet som har visat intresse för er, samtidigt som ni ges möjligheten till en djupare koppling med framtidens kompetens!

Hur fungerar det?

Processen börjar med att vi samlar in information från utställare gällande vilka kompetenser, utbildningar och typer av personer just dem letar efter. Vi tar sedan in liknande information från studenter samt CV:n och personliga brev. Därefter gör vi ett urval och matchar utställare med de mest relevanta studenterna utefter utställares och studentens angivna information. Utifrån detta urval får utställare sedan välja vilka studenter de vill gå vidare med och träffa personligen under mässdagen. Ett möte tar cirka 20-30 minuter och det ingår 10 intervjubokningar per utställare. Förutom matchning av studenter så ingår i priset ett eget rum att hålla intervjuerna i samt tillhörande service. Önskas fler intervjubokningar går det bra att lägga till ytterligare ett bokat rum. Detta anges i samband med intresseanmälan för tjänsten.

Individual Meetings på distans!

Vid förfrågan så erbjuder vi teknik för att hålla Individual Meetings på distans. Detta är perfekt om en rekryterare inte har möjlighet att närvara på plats. Vid förfrågan så tillhandahåller vi teknik som kamera, skärm, ljud och mikrofon, samt samtal via de flesta tjänster såsom Zoom, Microsoft Teams, Skype, etc. Bokning av teknik kostar inget extra och sker i samband med intresseanmälan för tjänsten.

Vad ingår?

Kostnaden för tjänsten Individual Meetings är 4000 kr per rum. Denna kostnad läggs som ett tillval utöver baspaket. I en bokning av tjänsten ingår:

  • Matchning av relevanta studenter utifrån era krav.
  • Ett enskilt rum där möten kan hållas privat och ostört. Rummet är bokat under hela mässdagen. Teknik för distanssamtal tillhandahålls vid förfrågan.
  • 10 intervjubokningar.
  • Hjälp med bokning av tjänsten från början till slut.
  • Personlig service på plats inför, under och efter mötena.

Låter bra! Hur bokar vi tjänsten?

Bokning av tjänsten sker direkt i er fullständiga anmälan eller genom att skicka en intresseanmälan till individualmeetings@larv.org. Vi återkommer då så snabbt som möjligt för att hjälpa er vidare. Det går också bra att maila oss på individualmeetings@larv.org för att få mer information, eller om det är något annat ni funderar på!